Stress, moeilijk kunnen ontspannen, slecht slapen, negatief denken, vermoeidheid, lichamelijke klachten, zoals o.a. hoofdpijn, rugpijn, maagpijn, gespannen nek en schouders? Dit is slechts een greep uit ‘aandoeningen’ waar magnetiseren voor kan helpen.

Al van alles geprobeerd, maar tot nu toe nog niet echt resultaat geboekt? Wat houdt je dan eigenlijk nog tegen?

Het is nu het juiste moment om in actie te komen, bel of app naar 06-30102025 en kom er achter of ik je kan helpen.

In het kort uitgelegd is magnetiseren klachten d.m.v. handoplegging verminderen/wegnemen. Al na 1 behandeling kunnen grote resultaten bereikt worden, het is het proberen waard!

Bel of app 06-30102025, liever mailen? info@saskiaverbraak.nl

In een aantal gevallen is het beter om zowel magnetiseren als voetreflexologie niet toe te passen; – Risicovolle zwangerschappen. – Ernstige depressies, ernstige psychische aandoeningen zoals schizofrenie/neuroses. – Verwondingen of ziekten aan de voet. (voetreflexologie) – Mensen die een pacemaker, ICD kastje hebben of DBS-therapie volgen. – Mensen die aan een ernstige ziekte of infectie lijden met hoge koorts. – Mensen die lijden aan ontstekende processen in de bloed- en lymfvaten. – Mensen met een verslaving aan drugs of alcohol. (elke dag 1 wijntje moeten drinken, is ook al een verslaving!) De behandelingen kunnen een goede aanvulling naast reguliere therapieën vormen. Ik adviseer echter altijd om bij klachten ook naar een reguliere arts te gaan.